HomeHomeFAQRegisterLog inElite

Share | 
 

 Disney quizzes 1

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
MadameLee
Member


Gemini
Posts : 272
Thanks : 15
Join date : 2012-06-30

PostSubject: Disney quizzes 1   November 9th 2012, 10:50 pm

a quiz can count as a game-and this is the only place I could think of to put it. number 12 is a trick question. Only one rule please only use the letter and number please

1. Who said "How can you read this? There are no pictures."
a)Jafar
b)Shere Khan
c)Gaston

2.Who said this "Well, I see no reason why you can't go... if you get all your work done. "

a) Lady Tremaine
b) Queen Grimhilde
C) Queen Narrisa

3."Why did you lie to me? Did you think I was stupid? That I wouldn't figure it out?'"
a)Snow White
b)Cinderella
c)Ariel
d)Jasmine

4."When the world turns its back on you, you turn your back on the world."?
a)Genie
b)Timon
c)Pumba

5."Many strange legends are told of these jungles of India. But none so strange as the story of a small boy named Mowgli. It all began when the silence of the jungle was broken by an unfamiliar sound."
a)Bagheera
b)Baloo
c)Little John

6."an actor doesn't need a conscience"
a)Honest John
b)Jimmy Cricket
c)Flora

7."I'm not a child anymore I can take care of myself!!"
a)Ariel
b)Aurora
c)Giselle

8. "You're already betrothed."
a)Flora
b)Fauna-
c)Merryweather
d)Fairy Godmother

9. Which movie is this from "tale as old as time, song as old as rhyme?" ?
a)Beauty&the Beast
b)Cinderella
c)Snow White
d)Little Mermaid

10."Buzz! Will you get up here and
give me a hand?!
a)Woody
b)Rex
c)Slinky

11.Who sang this: "This is the miracle I been dreaming of?"
a)Mrs. Potts
b)Anastasia
c)Drizella
d)Cinderella

12. Who sang this "You eyes are so familiar a gleam"
a)Phillip
b)Aurora
c)flora
d)Brier Rose

13. Which movie is this from "Who is the monster and who is the man??
a)Beauty&the Beast
b)Hunchback of Notre Dame
c)Jungle book

14, Who sings this "At first you think she's a devil/but after time has worn away the shock/you realize you seen her kind of eyes/peering at you from underneath a rock."

a)roger
b)Cruella
c)pongo

15. In Beauty and the Beast who sings this: "Something sweet and almost kind"?

a)Babette
b)Belle
c) Bimbettes (triplets seen in the "Belle" number )
d)Fifi (feather duster)

16. Who sings "Kiss the Girl?"
a)Ariel
b)Sebastien
c)Flounder
d)Scuttle


Last edited by MadameLee on November 14th 2012, 10:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Ameenah
VIP Member


Posts : 909
Thanks : 332
Join date : 2011-07-28

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 14th 2012, 8:31 pm

1. c.
2. a.
3. d.
4. b.
5. a.
6. b.
7. a.
8. a.
9. a.
10.a.
11.a.
12. ummm
13. b.
14. a.
15. b.
16. b.
Back to top Go down
MadameLee
Member


Gemini
Posts : 272
Thanks : 15
Join date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 14th 2012, 10:48 pm

opps number 12's a mistake on my part it was back when i thought "Your eyes are so familiar a gleam" as "your eyes so familiar ugly" but I will change that right now! Changed it but I can't give you a score till you chose a letter for number 12.

Back to top Go down
Ameenah
VIP Member


Posts : 909
Thanks : 332
Join date : 2011-07-28

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 14th 2012, 11:16 pm

Ohh, ok, that makes sense now. 12. B
Back to top Go down
MadameLee
Member


Gemini
Posts : 272
Thanks : 15
Join date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 15th 2012, 12:03 am

12/16
Back to top Go down
cecesaun1
Admin
Admin


Top Poster :
Featured Artist :
Cancer
Posts : 7880
Thanks : 1163
Join date : 2010-01-09
Comments : Two dyslexics run into a bank and shout, "air in the hands mother stickers...this is a f**k up!"




**not intended to offend people with this disability...just for kicks and giggles**

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 16th 2012, 2:03 am

Omg!! I would be guessing at most of these!! So not sure... ;)

_________________
He just makes my belly button smilez!


Last edited by cecesaun1 on November 17th 2012, 12:57 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
MadameLee
Member


Gemini
Posts : 272
Thanks : 15
Join date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 16th 2012, 10:53 pm

try to guess Cece and if you're really bad I can PM you you're score (in stead of putting it on here)
Back to top Go down
gajdowski98
Member


Aquarius
Posts : 239
Thanks : 61
Join date : 2012-06-12
Comments : I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. - Thomas Alva Edison (1847-1931)

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 17th 2012, 2:10 am

1. c
2. a
3. d
4. a
5. a
6. b
7. a
8. a
9. a
10. a
11. d
12. b
13. b
14. b
15. b
16. b

Not sure about my answers but I want to see the results so... happydance Big smile
Back to top Go down
MadameLee
Member


Gemini
Posts : 272
Thanks : 15
Join date : 2012-06-30

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 17th 2012, 11:46 am

13/16
Back to top Go down
Ameenah
VIP Member


Posts : 909
Thanks : 332
Join date : 2011-07-28

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   November 17th 2012, 1:07 pm

Wow, good job! Smile
Back to top Go down
gajdowski98
Member


Aquarius
Posts : 239
Thanks : 61
Join date : 2012-06-12
Comments : I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work. - Thomas Alva Edison (1847-1931)

PostSubject: Re: Disney quizzes 1   December 4th 2012, 8:45 pm

Thanks, Ameenah! You did pretty good yourself. Smile
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Disney quizzes 1   Today at 7:29 pm

Back to top Go down
 

Disney quizzes 1

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cstyles Sims3 :: Fun and Games-
Forumotion.com | © phpBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Free forum